23. joulukuuta 2011

Joulukalenteri

Luukku 23
23.12.2011 - 16:48
Olin vähän harmissani, kun olin osallistunut joulukalenterivaihtoihin vain muutamalla luukulla, mutta onneksi Tiina ehdotti vielä yhtä vaihtoa. Ja mitä kaikkea kirjekuoresta paljastuikin: luukku 23A ja 23B, huh!

Luukku A:sta huippuhieno virkattu kori, pipareita purkissa, lautasella ja paketissa.

Ja entäs sitten luukku B: pienen pieni metallinen keinuhevonen ja upea peili, koottava pienoislentokone (laatikko rapisee siihen malliin, että toivottavasti ei lentsikkaa tarvitse koota), lisäksi Tiinan tekemää hienoa keramiikkaa. Lähettämäni paketti tuntuu tämän runsauden jälkeen aika vaatimattomalta. Suurkiitos Tiina!

Itse lähetin Tiinalle minikuusen ja joululiinan.

Luukku 11
12.12.2011 - 08:34
Joulukuun yhdennentoista kalenteriluukusta paljastui oikea minitulva. Jaanan Ateljeen Minimaailma lähetti  koko korillisen joululahjoja, lyhdyn ja tonttu/kuusi-pöytäkoristeen. Kaikki Jaanan itse tekemiä. Ihania! Nyt voi joulu tulla nukketaloonkin. Kiitos!

Itse lähetin Jaanalle taljan (voihan sitä käyttää materiaalinakin), lehmätaulun (hän kun tykkää lehmäaiheista) ja ruusukimpun.
Tämän vuoden joulukalenteriluukut ovatkin nyt osaltani lopussa. Harmittaa, kun en osallistunut useampaan, mutta ensi vuonna sitten uudelleen.
Luukku 7
08.12.2011 - 15:52
Saaran Nukkekodista sain jouluherkkuja: suklaalevyjä (60-luvulta), suklaa-, lakritsi- ja keksirasiat, sekä kukan, kaikki  siniruudulliseen kankaasen käärittyinä. Ne ovat ihania. Itse en hallitse tämmöistä pienennystyötä. Kiitos Saara!

Saaralle lähetin hatun, ruusukimpun ja Hosulin nappikokoelmaan vähän lisäystä (rasia on hatun alla).

Kalenteriluukut 4 ja 5

05.12.2011 - 12:59
Osallistuin Nukkekoti Kesäpäivän joulukalenteriin kahdella luukulla. Sain 4. päivänä salaisen reseptivihkon, kivan mosaiikkialustan ja herkullisia polkakeppejä sekä 5. päivänä hienon avaintaulun. Kiitos Merja!


Itse olin lähetyksissäni kukkalinjalla. 4. päivän luukussa oli
peikonlehti ja 5. päivänä ruusukimppu maljakossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti