23. huhtikuuta 2012

Vaihtomateriaaleista syntynyttä

23.04.2012 - 20:04


Shaniqin järjestämä minivaihto on siirtynyt toiseen vaiheeseen, mietintä- ja työstämismyssyn alle. Pakettien tavaroista syntyy yhtä ja toista.
Valkoinen helmi halusi tulla lampunjalaksi ja muovikorkki varjostimeksi. Lisänä ruuvi ja metallipyörylöitä. Kauniista helmestä tein maljakon ruusulle.

Nämä kolme helmeä taas päätyivät hajuvesipulloiksi. Omista helmistä tein vähän lisuketta. Alustana on Tiinan materiaaleissa ollut huopapyörylä, jonka reunustin koristenauhalla.


Huopatähdistä ja lahjapaperin kuvista tuli taulut lastenhuoneen seinälle.
Pöydällä olevan lampun kupu on peräisin suklaarasiasta, reunus on pöytätabletin reunasta purettu suikale, kuvun päällä on kukkakuvio ja sivussa nuotteja. Nyt ei puutu enää kuin piano - lamppu on jo. Omista varastoistani löytyi lampunjalka eli paperihelmi ja puunappi.

Hattuja en voi vastustaa, niitä tulee usein ostettuakin, mutta en kuitenkaan itse osaa pitää kuin myssyjä. Niinpä nytkin piti pari hattua väkertää. Kun näin molemmat materiaalit, niin heti olivat hattujen mallit selvillä. Liilan värinen sulkineen (onkohan tuo pidempi riikinkukon sulkaa) on juhlakäyttöön ja niinestä virkattu taas arkisempiin touhuihin.


Vaihto

22.04.2012 - 08:06
Lähetin AinoS:lle muutaman puutikun ja sain siitä vaihtona näin ihanan paketin:


Olen ihaillut Ainon virkkauksia ja niinpä toivoin yhden tyynyn vaihtona, mutta Aino yllätti minut täysin.

Peitto ja tyynyt sopivat täydellisesti puusohvaan. Kiitos Aino!

Lisää vaihtomateriaalia

19.04.2012 - 16:43
Nyt ovat kaikki vaihtokuoret tulleet, ei muuta kuin minejä väsäämään.
Kiitos kaikille runsaista materiaaleista!


Materiaalivaihto

17.04.2012 - 07:18
Shaniq järjesti materiaalivaihdon ja tässä jo tulleita paketteja.Mielenkiintoisia materiaaleja paketeista tulikin. Nyt noista vielä pitäisi tehdä jotakin valmista miniäkin.
Ideoita jo onkin, mutta tositoimiin ryhdyn, kun kaikki vaihtopaketit ovat tulleet ja tuo selkävaiva helpottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti