30. elokuuta 2013

Kesäloma päättyi Huvikummussa

   Pitkäksi vierähtänyt kesäloma Huvinkummun rakennustyömaalla päättyi kuin päättyikin viimein päivää ennen elokuun loppua. Oikeastaan kysymys ei enää ole rakentamisesta, pikemminkin viimeistelystä.   Ennen viimeisen sisäseinän ja kivijalan kiinnittämistä liimailtiin vielä puuttuvat tapetit. Talo elää tavallaan... Elää, elää omaansa meillä Huvikumpukin ja varmasti valmistuu ajallaan. Vieressä viimeistelyvuoroaan odottaa rintamamiestalo nro 61 suunnilleen samassa vaiheessa.


   Kirkkaan keltaiseen taloon malli on otettu Peppi Pitkätossun talosta, aika tarkastikin. Tässä vaiheessa ikkunatkin on jo tehty ja ne odottavat lopullista kiinnittämistä.

5 kommenttia:

 1. Esta quedando fabulosa.
  Un abrazo.
  Yolanda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet osallistunut joulukalenterivaihtoon kahdella luukulla (5+14) kanssani. Lähettäisitkö osoitetietosi sähköpostilla mareve96@yahoo.com. Kiitos jo etukäteen.

   Poista
  2. Olet osallistunut joulukalenterivaihtoon kahdella luukulla (5+14) kanssani. Lähettäisitkö osoitetietosi sähköpostilla mareve96@yahoo.com. Kiitos jo etukäteen.

   Poista
 2. Ihana talo valmistumassa ja huikeat Pariisin tuliaiset ja markkinaostokset tuossa elempana.

  VastaaPoista
 3. Sähköpostisi ei valitettavasti ole tullut perille.. Laittaisitko vaikka minulle sposti osoitteesi niin koittaisin kirjoittaa ensin :)

  VastaaPoista