2. maaliskuuta 2013

Sisätöitä

Sisätyöt rintamamiestalossa ovat edenneet alakerran osalta vähän eteenpäin. 
Lattioissa on niitä kuuluisia sytyketikkuja, harkinnassa on vielä maalaanko ne vai lakkaanko. Tapettien valinta olikin vaikeaa, kun tuntui löytyvän monta mahdollista mallia. Ainakin vielä nämä vanhoista tapeteista jääneet palat tuntuvat sopivan, mutta eihän sitä koskaan tiedä, vaikka kaikki menisi vielä uusiksi.


Hella valmistui jokin aika sitten ja sitä piti nyt sovittaa keittiöön. Ovenkarmit ovat vain malliksi paikoillaan, kun ovien väriäkään en ole vielä saanut päätettyä. Tämä minirakentaminen tuntuu olevan yhtä vaikeaa kuin talon tekeminen oikeassa elämässä, minkä senkin olemme kokeneet.

*  *  *
Uudet lukijani tervetuloa! 

6 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää.tapetit aika makeet.
  odotan innolla lisää...
  oma rintamatietalo tulee seuraavasta sarjasta odotan innolla sitä.

  VastaaPoista
 2. Oi, nää rintamamiestalot ovat sitten valloittavia!!

  VastaaPoista
 3. Tänne rakentuu sellainen harmooninen tunnelma. Lattian sävystä tykkään erityisesti. Ja tapetit olet kyllä löytänyt hyvin. Niiden löytyminen onkin aina haaste.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Tänne olisi tarkoitus tulla vähän samanlaista kuin vanhemmillani oli aikoinaan. Tapetitkin ovat vanhaa jäämistöä. Rakennusmies patistelee päättämään lattioiden värin, että pääsisi laittamaan ovet paikoilleen, mutta kun se on niin vaikeaa. En näet taida joka huoneeseen haluta samaa väriä. Kuvissa olevat lattiat ovat käsittelemättömiä sytyketikkuja.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Haaveena joskus itsekin päästä rustaamaan. Kunhan saa nuo edelliset projekti pois. Monella on varmasti paljon muistoja juuri rintamamiestaloista. Suomalaista kulttuuriperintöä - lähes.

  VastaaPoista